4 Αυγ. 2017

Ταξίδι με την Πανσέληνο στην Πέλλα και την Έδεσσα

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού γιορτάζει κάθε χρόνο την Aυγουστιάτικη Πανσέληνο και οργανώνει εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο σε αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία σε όλη την Ελλάδα. Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πέλλας συμμετέχει και φέτος στον εορτασμό με δύο μεγάλες μουσικές εκδηλώσεις υπό το φως του φεγγαριού.


Στον Αρχαιολογικό Χώρο της Πέλλας, τη Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017, στις 21.00, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν μια συναυλία με μουσική ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου (jazz, swing, cinema) με το μουσικό σχήμα των Νάντιας Παυλίδου (τραγούδι) και Βασίλη Μπεζεβέγκη (κιθάρα).

Την τεχνική υποστήριξη προσφέρουν ο Δήμος Πέλλας, η ΔΗΚΕΠΑ Πέλλας, ο Μορφωτικός και Περιβαλλοντικός Όμιλος Πέλλας «Η Αρχαία Πέλλα» και ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Πέλλας. 


Στον Αρχαιολογικό Χώρο του Λόγγου (Έδεσσας), την ίδια ώρα, το κοινό θα ακούσει μια μουσική συναυλία jazz από την μπάντα Off minor quartet των Κωνσταντίνου Παπαχρήστου (τρομπέτα), Δημοσθένη Σταλίδη (κιθάρα) και Λάκη Σαμαρά (μπάσο).

Η Παλαιά Μητρόπολη Έδεσσας θα παραμείνει ανοικτή για το κοινό από τις 20.00-23.00.

Η εκδήλωση οργανώνεται με την υποστήριξη της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Έδεσσας.

 

Είσοδος ελεύθερη 

Πληροφορίες: 23820 31160.

Sharpdialogue.com