19 Δεκ. 2016

Είναι το θέμα του βιωματικού σεμιναρίου για γονείς, που θα πραγματοποιηθεί στο biscotto coffee+ στο Mediterranean Cosmos την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016, ώρα 20.15.

Στο σεμινάριο, μέρος του προγράμματος «Σχολή Γονέων - δημιουργώντας την επόμενη γενιά», θα αναγνωριστεί η παρεμβατικότητα των γονέων στη διάπλαση της προσωπικότητας του παιδιού, θα παρουσιαστούν επιστημονικά εργαλεία που οδηγούν τα παιδιά στο να έχουν υγεία, αυτογνωσία, επιτυχία και χαρά στην ζωή τους, αλλά και θα γίνει κατανοητό ότι όλοι είναι γεννημένοι με μοναδικά ταλέντα και δεξιότητες και αγαπούν με πάθος αυτά στα οποία είναι χαρισματικοί.

Το σεμινάριο παρουσιάζουν οι Δημήτρης Τσέλιος (Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης και Προσωπικής Ανάπτυξης) και η Κατερίνα Ζουγλή (Education Coach and NLP Trainer).

Είσοδος Ελεύθερη για το κοινό.

Για κρατήσεις στο τηλ. 2310 253878 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα εδώ.

13 Δεκ. 2016

Είναι το θέμα μιας σειράς εργαστηρίων (workshops) που οργανώνει το Σωματείο Φίλων του Εθνολογικού Μουσείου Θράκης, στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Καφενείου, από τον Δεκέμβριο 2016 έως τον Ιούνιο 2017.
Εισηγητής θα είναι ο Νίκος Μακρής, Αναπληρωτής Καθηγητής Ψυχολογίας ΔΠΘ.

Στα συνολικά δέκα τρίωρα εργαστήρια, στα οποία θα συζητηθούν θέματα σχετικά με τον ρόλο της οικογένειας, του σχολείου, των συνομηλίκων στην κοινωνική, συναισθηματική και γνωστική ανάπτυξη του παιδιού, μπορούν να συμμετάσχουν δωρεάν γονείς, εκπαιδευτικοί, φοιτητές και όσοι ενδιαφέρονται για ζητήματα ανάπτυξης και προσαρμογής του παιδιού στο κοινωνικό του περιβάλλον.
Το πρώτο εργαστήριο, με θέμα «Εγώ και ο άλλος», θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016, ώρα 19.00, οπότε και θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίες των επόμενων συναντήσεων, που πάντως θα γίνονται ημέρα Πέμπτη την ίδια ώρα στον Πολυχώρο του ΕΜΘ.
Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων θα είναι 25 άτομα, με τήρηση σειράς προτεραιότητας. Μετά την ολοκλήρωση των εργαστηρίων θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης σε όσους θα έχουν συμμετάσχει σε τουλάχιστον επτά από τις προγραμματισμένες συναντήσεις.
Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής

Πληροφορίες: 25510 36663.

sharpdialogue.com