13 Ιαν. 2017

Σχέδιο Προσωπικής Ανάπτυξης

Είναι ο τίτλος του εργαστηρίου που θα πραγματοποιηθεί στο biscotto coffee+ (Mediterranean Cosmos) τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, στις 20.15, από τον Μπάμπη Μιχαηλίδη, BSc, MSc, Σύμβουλο Ακαδημαϊκής και Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας στο New York College στη Θεσσαλονίκη (Είσοδος Ελεύθερη).
Το ενδιαφέρον θέμα αφορά στη δημιουργία ενός Προσωπικού Σχεδίου Ανάπτυξης  ως ένα πολύτιμο σύγχρονο επαγγελματικό εργαλείο.
Βελτιώνοντας σε βάθος τον εαυτό μας, οδηγούμε την ζωή μας προς το καλύτερο. Κατανοούμε τα στοιχεία της προσωπικότητάς μας και αγγίζουμε τα όνειρά μας μέσα από ένα Σχέδιο Προσωπικής Ανάπτυξης.Το Σχέδιο αυτό είναι μία καινοτόμα και αποδοτική προσέγγιση, η οποία προσπαθεί να εντοπίσει τα “δυνατά” και “αδύνατα” σημεία του ατόμου, τις “ευκαιρίες” και τις “απειλές” που αντιμετωπίζει και να δημιουργήσει ένα αποτελεσματικό στρατηγικό σχέδιο δράσης. Η γνώση είναι δύναμη, όμως η επίγνωση για το τι πρόκειται να κάνουμε με αυτήν είναι καθοριστική. Σκέψεις, επιλογές, όνειρα και εμπειρίες είναι μόνο ένα μικρό μέρος των γνώσεων που εύλογα πιστεύουμε πως έχουμε, αλλά δεν τις αξιοποιούμε κατάλληλα…
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.
Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 2310 253878.
 
sharpdialogue.com