Σχετικά με το sharpdialogue.com

To sharpdialogue.com είναι ένα ιστολόγιο που σκοπό έχει την παρουσίαση απόψεων, ιδεών, ενημέρωσης σε θέματα που σχετίζονται με τον πολιτισμό και τον άνθρωπο.

Είμαστε μια ομάδα που δεν διεκδικεί το αλάθητο. Εάν αντιληφθούμε κάτι απρεπές, θα σπεύσουμε να το διορθώσουμε ή να το αποκαταστήσουμε. Μας ενδιαφέρουν τα σχόλιά σας, εφόσον δεν γράφονται με λατινικούς χαρακτήρες (greeklish) και είναι ευπρεπή, σε περίπτωση που έχετε αντίθετη άποψη. Κάθε μορφή φανατισμού δεν έχει θέση σε αυτήν την ιστοσελίδα.

Για τα θέματα ψυχολογίας ή γενικότερα υγείας, οι αναρτήσεις έχουν καθαρά ενημερωτικό και πληροφοριακό χαρακτήρα. Επ’ ουδενί οι πληροφορίες που παρέχονται στην ιστοσελίδα μας δεν υποκαθιστούν, δεν αντικαθιστούν και δεν παρακάμπτουν τη γνωμάτευση του ειδικού ιατρού ή του κάθε κατά περίπτωση ειδικού. Εμείς προβληματίζουμε, εσείς ζητάτε τη γνώμη του ειδικού. Από σας εξαρτάται, εάν θα κρίνετε, θα συγκρίνετε, θα αμφισβητήσετε, στο πλαίσιο πάντοτε της λογικής.

Ενθαρρύνεται η αναδημοσίευση και η προώθηση των αναρτήσεων και γενικά του περιεχομένου της ιστοσελίδας, με τον όρο ότι θα αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Ειδικότερα, για τα άρθρα και τα κείμενα που φέρουν το όνομα του συντάκτη/των συντακτών ή του επιμελητή/των επιμελητών, αλλά και αυτά που φέρουν την υπογραφή sharpdialogue.com, επιτρέπεται η αναδημοσίευσή τους εφόσον αναφέρεται με ευκρίνεια η πρωτότυπη πηγή και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος (link) προς τη διεύθυνση (url) από την οποία αντλήθηκαν.

Δεν φέρουμε καμία ευθύνη, εάν η ιστοσελίδα ή το μπλογκ, απ’ όπου τυχόν αναδημοσιεύουμε, δεν τηρεί τους κανόνες δεοντολογίας και παρακάμπτει νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Δεν φέρουμε, επίσης, καμία ευθύνη αν, εσκεμμένα ή από λάθος, έχει αποκρυφτεί ή έχει παραληφθεί το όνομα του συντάκτη/επιμελητή/συγγραφέα, αλλά ούτε και για τις πηγές που αναφέρονται ή δεν αναφέρονται.

Σε περίπτωση που αντιληφθείτε ότι οι αναδημοσιεύσεις μας δεν ανταποκρίνονται στην πρωτότυπη πηγή ή στον συντάκτη/επιμελητή, αν είστε νόμιμος κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων και δεν αναγράφεται η πηγή, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για την αποκατάσταση στο ορθό.

Η Ομάδα του sharpdialogue.com